Vorige | Volgende

Asselsestraat 95 APELDOORN

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Locatie bevind zich 200 m buiten het centrum van Apeldoorn en op loopafstand is een heerlijk wandel- en fietsgebied aanwezig. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels, centrum, onderwijs, sportvoorzieningen, snelweg A1 en openbaar vervoer.

Op het terrein is parkeergelegenheid en ook in de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De mogelijkheden van het pand zijn legio. Op dit pand is o.a. Horecavergunning 2 mogelijk, daarnaast heeft het geen restricties van de gemeente m.b.t. gebruikersdoeleinden.

Het pand bestaat uit 2 delen. Het bedrijfsmatige gedeelte en het woongedeelte.

Bedrijfsmatige gedeelte :
De huidige situatie van het pand heeft een opknapbeurt nodig, en er dient rekening te worden gehouden met vervuiling in de grond.
De sanering is reeds bezig en de resultaten zijn positief. Medio september 2018 worden er weer bacteriën geïnjecteerd,6 maanden later is de grond schoon (zoals het verloop van de sanering er nu uit ziet). Mocht er toch nog verder gesaneerd worden dan is dit voor rekening van de verkoper. Die heeft hier reeds een regeling voor getroffen vanuit de eerdere samenwerking met het saneringsbedrijf.
Echter als hier doorheen gekeken wordt is het eindresultaat verbluffend. Het bedrijfsmatige gedeelte heeft een degelijke constructie, is in 1922 gebouwd en uitgebreid in 1933. De totale begane grond oppervlakte van het pand (zonder tuin) is ca. 160 m2. En er bevind zich ook een houten uitbouw van ca. 15 m2.

Woongedeelte:
Op dit moment bestaat de ruimte uit een ruime zit- en eetkamer die gescheiden wordt door een toog die van oorsprong met schuifdeuren gesloten kon worden. De zitkamer is ca. 16 m2 en de eetkamer 18 m2.
Er bevinden zich 2 inbouwkasten in het woongedeelte.

Op dezelfde verdieping als het woon- en douche / toilet gedeelte bevind zich 1 extra toiletruimte en 1 ruime zit- en slaapkamer van ca. 30 m2 met een zolder erboven van ca. 20 m2. Via de gang die leidt naar de slaapkamer, badkamer en woonkamer/keuken is er een trap naar boven toe die leidt naar 4 slaapkamers van gemiddeld 15 m2.
In de huidige situatie zijn van deze 4 slaapkamers d.m.v. togen 2 ruime zit/slaapkamers gerealiseerd. Deze kamers zijn onlangs opgeknapt.
Boven deze 4 kamers bevindt zich over de gehele breedte van het pand een zolder van ca. 60m2, de zolder is bereikbaar met een vlizotrap. De zolder is voorzien van 1 dakraam met verduisteringsscherm en verwarming.

Tuin:
De tuin is volledig bestraat en heeft 1 schuur die in 2008 is gebouwd met een overkapping aan de zijkant voor bijv. fietsen van totaal ca. 20 m2. Daarnaast bevindt zich achterin de tuin (naast de inrit) een carport waar 2 auto's passen, deze is gebouwd in 2009. De volledige oppervlakte van de tuin is ca. 160 m2.

In de oorspronkelijke situatie stonden en 2 schuren op het terrein en die mogen opnieuw gebouwd worden zonder dat hier een vergunning voor nodig is. Hier is foto- en filmmateriaal van aanwezig.

De mogelijkheden voor het realiseren van bijvoorbeeld studio's of studentenkamers zijn vrijwel eindeloos en zeker het verbouwen en opknappen waard. Foto's kunnen geen totaalbeeld geven van de mogelijkheden, maar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
120 m²
Bruto inhoud
750 m³
Perceeloppervlakte
381 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Apeldoorn
Sectie
U
Perceel
7156
Oppervlakte
381 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan drukke weg

Garage

Soort garage
carport

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object