Beleggen

U kent allemaal vast wel een spectaculair verhaal van iemand die een woning kocht voor een prikkie en vervolgens goed heeft weten te verhuren. En daarna nog een pand kocht en nog één. En ondertussen renteniert van de huurinkomsten.

Wel, wij kennen ze ook. Persoonlijk! Binnen onze klantenkring zijn flink wat particuliere beleggers. Sommigen kiezen voor rendement, anderen voor zekerheid. Of ook wel de combinatie.

Kopen op een veiling, zoeken naar een goede locatie, analyseren van een aankoop ten behoeve van verhuur, rendement uitrekenen, is kamerverhuur mogelijk?, zijn er kosten in het verschiet die het rendement uithollen? Dat is onze expertise!

Voor menig aanstormende nieuwe of ervaren belegger heeft All in Housing geholpen bij het aankopen van het juiste vastgoed en vaak ook daarna het vastgoed in beheer genomen ten einde het rendement te bewaken. U wilt immers geen onnodige risico’s nemen met uw zuurverdiende geld.

De markt is nog relatief laag, er wordt relatief veel geveild maar ook onderhands verkocht tegen scherpe prijzen.

Laat ons u helpen met het opbouwen van uw vastgoed-pensioen. Wij spreken onderling af wat u van ons verwacht en wat we rekenen voor onze diensten. Alles wordt helder uitgelegd zodat u uw mogelijkheden overziet en de juiste besluiten neemt. U bent de baas! Onze expertise is er in dienst van u en uw geld.

Maak een afspraak