Begeleiden bij aankoop van uw woning

Het aankopen vaneen woning is meer dan alleen een bezichtiging en het uitbrengen van een bod. Als koper kunt u snel 'verliefd' worden op een woning en achteraf misschien bemerken dat u teveel betaalde of veel extra kosten moet maken om de na de oplevering ontdekte gebreken te (laten) herstellen. Een makelaar is minder emotioneel betrokken bij de woning waar u voor kiest en kan u, naast advies over de prijs, ook inlichten over de eventuele bouwkundige gebreken en de herstelkosten daarvan. Bovendien doet de makelaar onderzoek naar de rechten en plichten die op de woning rusten en beoordeelt hij het koopcontract op juridische juistheid. Als u wilt worden de alternatieve woningen samen met u doorgenomen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Kortom, hij begeleidt u tijdens het hele traject van aankoop.

De aankoop betreft een besluit dat u doorgaans neemt voor vele jaren, en daarom is het zaak dat u geen vergissingen begaat. Dat geldt zowel voor uw woonwensen, de omgeving en verbindingen, maar ook voor de haalbaarheid van de financiering en alle juridische aspecten rond de aankoop.

Uw All in Housing-makelaar denkt met u mee en stelt samen met u het profiel op van dat ene huis wat aan al uw wensen tegemoet komt. En vervolgens gaan we op zoek naar die woning. Wanneer de woning is gevonden heeft u uw eigen deskundige bij u om het proces van onderhandeling,aankoop en afwikkeling van alle papierwerk op de juiste manier te geleiden. Tenslotte kunnen wij adviseren over de aan u aangeboden hypotheken.

Dit alles doen wij voor een zeer billijk tarief dat lager ligt dan de tarieven die doorgaans in de markt gelden. Wij vinden dat er een goede balans dient te zijn tussen de verrichte werkzaamheden en de tarieven die we hiervoor kunnen vragen.

Informeer vrijblijvend naar onze tarieven, en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via 06383 07202 of per e-mail op info@allinhousing.nl.